Pezsgős Pocky
A híres Glico, édességekre szakosodott cég, -akinek a pockyt köszönheti a világ- bejelentette, hogy a szilveszterre való tekintettel egy új ízt vezet be a piacra. Az új íz megalkotásában japán egyik vezető cukrásza, Hironobu Tsujiguchi is segített. A három termék pedig a következő:
1. Premio Mandula csokoládé: Pezsgős tejcsokoládéval bevont mandula darabok.
2. Caplico: Tökéletes kísérője a pezsgőnek.
3. Pocky: A pezsgő ízű 1,4-szer hosszabb, mint a hagyományos pockyt, hogy létrejöjjön a finom egyensúly a csokoládé és a pezsgő között. Gyümölcsös ízben is kapható lesz.
Az édességek 0,1% alkoholt tartalmaznak, de a gyártók így sem javasolják azok számára, akik aznap még a volán mögé szeretnének ülni (szigorúan csak 0%-os véralkohol szinttel lehet vezetni).
A boltokban január 3-ig lesznek megtalálhatóak.